Näin löydät meille

Pasilan asemalta (autolla):

Käänny Pasilan sillan jälkeen vasemmalle Pasilankadulle. Pasilankadulta käänny toisesta risteyksestä oikealle Palkkatilanportille (Huolintatalon ja Eteran talon välistä). Sen jälkeen käänny vasemmalle Palkkatilankadulle. Seuraa edelleen Palkkatilankatua kääntyen oikealle. Jatka kunnes saavut Palkkatilankadun ja Hopeavuorenkadun risteykseen. Käänny oikealle. Risteyksen vieressä on parkkipaikka, johon voit jättää autosi. (Pysäköintikiekolla 2h)

Helsingin keskustasta / Mannerheimintieltä (autolla):

Käänny Mannerheimintieltä Nordenskiöldinkadulle ja seuraa sitä kunnes saavut Veturitien risteykseen. Käänny vasemmalle Veturitielle. Käänny Veturitieltä vasemmalle Pasilankadulle, jolta käännytään edelleen vasemmalle Palkkatilanportille (Eteran talon ja Huolintatalon välistä). Sen jälkeen käänny vasemmalle Palkkatilankadulle. Seuraa edelleen Palkkatilankatua kääntyen oikealle. Jatka kunnes saavut Palkkatilankadun ja Hopeavuorenkadun risteykseen. Käänny oikealle. Risteyksen vieressä on parkkipaikka, johon voit jättää autosi. (Pysäköintikiekolla 2h)

Kävellen / julkisilla liikennevälineillä:

Kuvan osoittamilta pysäkeiltä löydät helpoiten Palkkatilantorille. Torin vasemman yläkulman kohdalla risteää Pasilan Puistotie ja Hopeavuorenkatu. Käänny Hopeavuorenkadulle ja kävele kunnes näet vasemmalla puolellasi B-rapun. Alaovessa on ovisummeri toimistollemme. Mikäli saavut talon sisäpihan kautta, varaudu soittamaan meille, koska sisäpihan alaovella ei ole summeria ja ovi on lukossa.

kartta ja värit

  Illume Oy
Palkkatilankatu 7 B
00240 Helsinki
Puh. (09) 148 1489
Fax (09) 148 1489
illume (at) illume.fi


Slate 2003 & 2010 & 2012


Liikkumavara / Special Award for Discourse and Politics