Manning Up Orionissa

Manning Up Orionissa

03.10.2019

Aira Vehaskarin elokuva Manning Up saa ensi-iltansa Cinema Orionissa perjantaina 4.10 klo 19.00. Elokuvan jälkeen dokumentissa esiintyvä James Lórien MacDonald viihdyttää yleisöä Stand Up -showlla. 

Liput ensi-iltaan Orionin nettisivuilta https://cinemaorion.fi/tapahtumat/stand-up-manning-up/

James Lórien MacDonald – kavereiden kesken Jamie – on kulkenut pitkän matkan siitä, kun hän ajatteli olevansa maailman huonoin lesbo. Jamie aloitti 37-vuotiaana testosteronihoidon ja vaiherikkaan matkansa naisesta mieheksi. Samaan aikaan hän ravisutti stand-up-skeneä ottamalla yleisön mukaan tälle testosteronin kyllästämälle matkalleen. 

Manning Up on puolen tunnin komediallinen dokumenttielokuva, joka on sekä huvittava että koskettava. Jamie esiintyy lavalla teini-ikäisen pojan innolla, mutta vuosien varrella hänen komediansa kehittyy myös teräväksi ja kantaaottavaksi. Jamie kohtaa oman elämänsä sudenkuopat transmiehenä – niin romantiikan hetket, mielenterveyden haasteet kuin nopeasti nousevan hiusrajankin. Jamie ymmärtää huumorin olevan vahva ase ennakkoluuloja vastaan. Manning Up on inspiroiva elokuva jokaiselle, joka on koskaan miettinyt muuttavansa omaa elämäänsä.

Elokuva on nähtävissä jo nyt Yle Areenassa https://areena.yle.fi/1-4663966 

Elokuvan Facebook: https://www.facebook.com/ManningUpTheMovie/