Agit-Propin kokoonpanoksi vakiintui jo 1970-luvun alkupuolella nelikko Martti Launis (vas.), Monna Kamu, Sinikka Sokka ja Pekka Aarnio. Levyn kantta varten otettu pr-kuva.

Kaksi Illumen tuotantoa Tampereen elokuvajuhlilla.

01.02.2018

7-11.3.2018 pidettävä Tampere Film Festival on julkistanut valitsemansa 42 elokuvaa tämän vuoden festivaaleille. Yli 30-minuuttisten elokuvien joukosta löytyy sekä Agit Prop - Lauluja Utopiasta, että Nokia Mobile - Matkapuhelimen tarina

Toisen kerran koko Tampereen elokuvajuhlien historiassa, esitetään siellä edesmenneen elokuvantekijän työ. Agit Prop - Lauluja Utopiasta on elokuva, jonka Peter von Bagh ehti kesällä 2014 aloittaa ja jonka von Baghin työtoveri Jouko Aaltonen ohjasi loppuun. Agit Prop on musiikkidokumentti neljästä äänestä, jotka soivat yhteen ainutlaatuisella tavalla. Elokuva on nähtävillä Plevna 5:ssä 9.3. klo. 11.00 ja sen pituus on 57 minuuttia. 

Nokia Mobile - Matkapuhelimen tarina on Arto Koskisen ohjaama elokuva suomalaisen matkapuhelimen synnystä, menestyksestä ja tuhosta. Tämä tarina avataan katsojalle yhtiössä sen kukoistuksen aikana työskennelleiden keksijöiden ja insinöörien näkökulmasta. Elokuva on nähtävillä Plevna 5:ssä 8.3. klo. 11.00 ja sen pituus on 92 minuuttia.

https://tamperefilmfestival.fi/